Sötaste Halloweendräkterna till de små

Halloween står runt knuten. Överraska familj och vänner med att klä ut barnen till två små pensionärer. Här visar jag hur du enkelt fixar skrämmande söta halloweendräkter.

 

 

Så gör du pensionärsdräkterna

1. Ordna materialet. Jag införskaffade glasögon, ull till mustasch, pom poms till hår, pärlor och lim till barnens halloween-utklädning.

2. Glasögon med ögonbryn och mustasch. Jag klippte ut och formade en mustasch och ögonbryn av grå ull. Med lite lim fäste jag sedan delarna på glasögonen.
 

3. Glasögon med band

Till de rosa glasögonen pärlade jag ett glasögonband av pärlemorpärlor som jag knöt fast i bågarna på glasögonen. Observera att pärlbandet innehåller små delar så att du behöver hålla ordentlig koll om barnet är litet.

4. Grå peruk

  1. Börja med att prova ut en skål som passar på barnets huvud.
  2. Varva pom pom-bollar i skålen och limma med ett starkt lim mellan alla bollarna, akta så du inte limmar på skålen! Jag använde ett snabbtorkande lim för inomhusbruk.
  3. Låt ”peruken” torka.
  4. Ta upp ”peruken” och klipp eventuellt bort bollar så den blir en snygg frisyr på barnets huvud. Till den här peruken behövdes ca 4-5 förpackningar med pom pom.

Sötaste Halloweendräkterna är klara!

Mer inspiration direkt i din inkorg?

Prenumerera på mitt nyhetsbrev som kommer varje vecka fyllt med tips, trix och recept efter säsong!

Ja, jag vill gärna ha nyhetsbrevet >>

Skaparglädje i samarbete med Panduro
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Mallar till boken Lurad!

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x