Teckna med colour markers

Inlägget är reklam för Panduro och innehåller annonslänkar

Jag har tidigare berättat att mina barn gillar att teckna, något jag är jätteglad över. Att teckna och måla är ett utmärkt sätt att stimulera barnens kreativitet och fantasi. Och nu när vi hittat nya favoritpennor har både jag och barnen ritat en massa under julledigheten. Vi kan varmt rekommendera Panduros nya Colour Markers som ger dig ett stort urval av kulörer till ett väldigt bra pris.

Alla har vi tecknat det vi tycker bäst om. Barnen har främst ritat Pokémons och jag har ritat bakelser och godsaker. För att få inspiration brukar vi rita av bilder som vi hittar i tidningar eller på nätet.

Tre fördelar med Panduro Colour Markers

I en värld fylld med tusentals olika pennor är det svårt att veta vilka man ska välja. Vi har fått testa Panduros Colour Markers och är överväldigade över hur bra de är. Nedan har jag listat tre anledningar till att Panduro Colour Markers är det självklara valet för oss som vill ha bra kvalitet till ett väldigt fördelaktigt pris.

1. Transparent färgåtergivning

Pennorna är alkoholbaserade vilket gör att du enkelt kan måla lager av färger på varandra och på sätt bygga din egna färger. Plötsligt kan du göra effektfulla skuggor och färgeffekter som ger dina teckningar det alldeles extra! Du kommer snabbt se att dina teckningar får ett helt nytt och mer professionellt utseende. Med den medföljande blendern kan du ljusa upp färgerna samt i viss mån ta bort färg som kommit utanför. 

2. Dubbla och utbytbara spetsar

Pennorna är försedda med dubbelspetsar, vilket gör att du både kan måla större ytor och små detaljer med perfekt resultat. Båda ändarna är dessutom färgkodade samt numrerade. Spetsarna är lätta att byta ut om de blir slitna.

3. Brett sortiment till bra pris

Jag skulle rekommendera det stora setet med 48 olika nyanser som täcker hela färgskalan och gör det enkelt att hitta precis den färgen du vill ha. Pennorna är även väldigt prisvärda jämfört med konkurrerande märken, vilket gör det möjligt att kunna köpa fler och få en komplett färgskala som öppnar mängder av möjligheter. 

Välj rätt papper

Det är inte bara pennorna som är påverkar hur lätt det är att teckna och få det resultat du önskar, det är även viktigt att välja rätt papper. När du ritar med alkoholiserade pennor behöver du tjocka papper som klarar av att absorbera mycket färg. Papperna ska inte lösas upp eller buckla.

Ett riktigt bra block hittar du hos Panduro >>

Se hur du trollar med Panduros colour markers här >>

Använda produkter

Colour Markers

Block

Lycka till!

Mer inspiration direkt i din inkorg?

Prenumerera på mitt nyhetsbrev som kommer varje vecka fyllt med tips, trix och recept efter säsong!

Ja, jag vill gärna ha nyhetsbrevet >>

Skaparglädje i samarbete med Panduro
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Trolla med colour markers

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x