Sök

Enkel & glutenfri vinbärskaka

Mjuk, saftig och härligt kletig vinbärskaka med mandelsmör och kardemumma. Snabb att fixa och både glutenfri, vegansk och utan tillsatt socker.

vinbärskaka_anna winér
Skriv ut

Vinbärskaka

Du behöver

  • 2 dl kokta, mosade äpplen
  • 1,5 dl mandelsmör, 99% mandel
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 krm fiberhusk
  • Nystött kardemumma

Så gör du

4 PORT
1. Skala, skiva och koka ca 2 stora äpplen. Mixa dem slätt och mät upp 2 dl.
2. Mixa alla ingredienser (utom vinbären) slätt och klicka upp i 4 portionsformar. Tryck ner vinbär, frysta går bra.
3. Grädda mitt i ugnen på 175 grader 15-20 minuter.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

vinbärskaka_anna winér

Choose language

The page will automaticly be translated.

Gilla Fixasjälv på Facebook