Enkel & glutenfri vinbärskaka

Mjuk, saftig och härligt kletig vinbärskaka med mandelsmör och kardemumma. Snabb att fixa och både glutenfri, vegansk och utan tillsatt socker.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

vinbarskaka-anna-winer-03-jpg.jpg

Vinbärskaka

Du behöver

  • 2 dl kokta, mosade äpplen
  • 1,5 dl mandelsmör, 99% mandel
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 krm fiberhusk
  • Nystött kardemumma

Så gör du

4 PORT
1. Skala, skiva och koka ca 2 stora äpplen. Mixa dem slätt och mät upp 2 dl.
2. Mixa alla ingredienser (utom vinbären) slätt och klicka upp i 4 portionsformar. Tryck ner vinbär, frysta går bra.
3. Grädda mitt i ugnen på 175 grader 15-20 minuter.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

vinbarskaka-anna-winer-04-jpg.jpg

Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Häng med FixaSjälv på facebook >>

FixaSjälv på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Fruktpannacotta av smoothie

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x