3 idéer med trottoarfärg

Med Panduros vattenbaserade trottoarfärg kan ni låta hela familjens fantasi flöda och skapa massor av roliga idéer och lekar! Här har jag samlat 3 av mina bästa tips.

Visste du att det finns flytande gatufärg? Här tipsar jag om tre roliga saker ni kan göra med Panduros vattenbaserade och lättflytande kalkfärg för trottoarer och asfalt.

Mina bästa tips med trottoarfärg, i samarbete med Panduro

1. Kreativa bilder med barnen

Alla småbarnsföräldrar vet att det inte är lätt att få till roliga och naturliga bilder på barnen. Det blir lätt ”le” och ”titta hit” varpå barnen sällan ser så glada ut. Skapa en rolig och kreativ fotografering med hjälp av Panduros trottoarfärg . Skriv något kul citat, barnets namn och aktuella ålder eller rita in dem i en kul miljö. 

2. Gör ett eget Twister utomhus

Använd trottoarfärgen för att måla upp egna spel och lekar på uppfarten, eller annan asfallt där det inte finns någon trafik. Perfekt lek som engagerar både barn och vuxna. Här gjorde vi Twister. Rita en figur där man kan snurra flaskan för att avgöra färg och en där man snurrar för att se om det är vilken hand eller fot som ska placeras i färgen på spelplanen. Låt spelet börja och se när hela familjen förvandlas till cirkusakrobater.

3. Skuggmålningar med trottoarfärg

Placera olika föremål ute på asfalten och låt barnen måla av skuggorna med trottoarfärgen. En riktigt skoj lek som gör det möjligt för barnen att måla mer avancerade former.

Trottoarfärgen som jag använt finns hos Panduro >>  och kommer i ett paket om fyra färger: vit, röd, gul och blå. Den vattenbaserade kalkfärgen är lättflytande och enkel att blanda för önskade kulörer. Häll försiktigt upp färg i en palett eller i ett tråg, beroende på storleken på barnens planerade gatukonst – sen är det bara att göra världen lite färggladare. Färgen är snabbtorkande och innehåller inga animaliska ingredienser. Tvättas bort från kläder i 30 °C. 

 

Mer inspiration direkt i din inkorg?

Prenumerera på mitt nyhetsbrev som kommer varje vecka fyllt med tips, trix och recept efter säsong!

Ja, jag vill gärna ha nyhetsbrevet >>

Skaparglädje i samarbete med Panduro
Prenumerera
Notis om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Munkpersikor med mandeltosca utan tillsatt socker

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x