5 smarta hacks med limpistol

Inlägget är reklam för Panduro och innehåller annonslänkar

Är det något som ALLA borde borde ha hemma så är det en limpistol från Panduro. Den är verkligen är som ett trollspö i vårt hem. Inte nog med att vi använder den i alla möjliga pyssel, den är också grym till diverse hacks. Det starka limmet fungerar väl till trä, kork, kartong, papper, plast, keramik, sten, metall och läder. Dessutom är den prisvärd, smidig och snygg. Ja, du fattar att jag bara har gott att säga om den.

Limpistolen med passande limstavar hittar du här >> 

1. Halkskydd på mattor

Mattor som glider iväg när man går på dem är både irriterande och kan vara farligt. Jag limmade raka linjer med limpistolen under mattan, lät torka och sedan la jag mattan på plats. Nu greppar den mycket bättre på klinkergolvet och glider inte iväg.

2. Inga fler tröjor som glider av galgen

Limma på galgen där axlarna ska hänga. Låt limmet torka och sedan är galgen redo att användas. Nu kommer tröjorna stanna kvar på galgen utan att glida av.  

Limstavar finns här >> 

3. Halkskydd på tofflor 

Limma små prickar under dina inomhustofflor så kommer du få mycket bättre grepp när du går och minskar risken för att halka. Ett tips är även att skriva barnens namn med limmet, då har du både gjort halkskydd och märkt upp dem på en och samma gång.

4. Enkel presentinslagning

En del fina presentpapper kan vara svåra att tejpa ihop. Nu kommer limpistolen fram! Den är enkel att använda så du snabbt kan fästa ihop pappret utan problem.

Alla Panduros fina presentpapper finns här >> 

5. Färgade limstavar

Hos Panduro finns även färgade och glittriga limstavar. Limma till exempel på en silikonmatta, låt svalna och sedan kan du ta loss figurerna. Fäst dem sedan som dekorationer på valfritt underlag: presenter, brev, en lampskärm osv.

Alla fina limstavar finns här >>

Använda produkter

Limpistol

Limstavar

Presentpapper

Mer inspiration direkt i din inkorg?

Prenumerera på mitt nyhetsbrev som kommer varje vecka fyllt med tips, trix och recept efter säsong!

Ja, jag vill gärna ha nyhetsbrevet >>

Skaparglädje i samarbete med Panduro
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Måla dina möbler med kalkfärg – skapa shabby shic känsla

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x