Ljusa cookies – glutenfria & utan tillsatt socker

Enkla cookies som är glutenfria, veganska och utan tillsatt socker. Krispiga på utsidan och härligt mjuk-sega på insidan fyllda med massor av chokladbitar och bär, eller kanske nötter?

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Enkla cookies som är glutenfria, veganska och utan tillsatt socker. Krispiga på utsidan och härligt mjuk-sega på insidan fyllda med massor av chokladbitar och bär, eller kanske nötter?

Cookies

20 st

Detta behöver du

  • 3,5 dl mandelmjöl
  • 3 msk kokosmjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 0,5 dl kokosolja, smält
  • 0,5 dl fibersirap
2 msk osötad äppelmos eller mosad banan

    Så gör du

    1. Blanda alla torra ingredienser för sig och alla blöta för sig.
    2. Kombinera sedan de båda blandningarna väl. Om smeten är smulig så tillsätt extra äppelmos.
    3. Vänd ner valfri topping i smeten (torkade tranbär, chokladbitar, nötter mm).
    4. Rulla bollar av smeten och tryck till på en plåt med bakplåtspapper.
    5. Grädda på 175 grader i ca. 12-15 minuter. Låt kakor svalna helt på galler.

    Följ receptets skapare Anna på instagram >>

    Prenumerera
    Notis om
    guest

    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Visa alla kommentarer

    Nästa inlägg

    Bovifrutti – Risifrutti på bovete

    0
    Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
    ()
    x