Följ receptets skapare Anna på instagram >>
Enkla cookies som är glutenfria, veganska och utan tillsatt socker. Krispiga på utsidan och härligt mjuk-sega på insidan fyllda med massor av chokladbitar och bär, eller kanske nötter?

Cookies
20 st
Detta behöver du
- 3,5 dl mandelmjöl
 - 3 msk kokosmjöl
 - 1 tsk bakpulver
 - 1 tsk vaniljpulver
 - 0,5 dl kokosolja, smält
 - 0,5 dl fibersirap
 
Så gör du
- Blanda alla torra ingredienser för sig och alla blöta för sig.
 - Kombinera sedan de båda blandningarna väl. Om smeten är smulig så tillsätt extra äppelmos.
 - Vänd ner valfri topping i smeten (torkade tranbär, chokladbitar, nötter mm).
 - Rulla bollar av smeten och tryck till på en plåt med bakplåtspapper.
 - Grädda på 175 grader i ca. 12-15 minuter. Låt kakor svalna helt på galler.
 


      