Årets 7 roligaste (OCH enklaste) tårtor

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för My Perfect Day

Önskar ditt barn en avancerad tårta på sin födelsedag? Lugn, bara lugn. Du behöver inte vara en tårtkonstnär för att lyckas baka en rolig och fantasifull tårta. Låt mig presentera sju tårtor som låter fantasin flöda.

Sandslottstårta

Denna tårta ser mer avancerad ut än vad den är. Som bas använder jag mig av världens godaste morotskaka. Tornen är byggda av glassrån och för att få en riktig strand känsla använde jag mig av nougatsnäckor. Givetvis går det att pynta med valfria tillbehör, bara fantasin sätter gränser!

Läs mer om sandslottstårtan >>

Sandslottstårta “lazy edition”

Förvandla din tårta till ett magiskt slott som ditt barn sent kommer att glömma. Ett tips är att köpa små leksaksfigurer för att pynta till det lite extra.  Kanske bor det en prins eller prinsessa här? Satsen innehåller 32-delar (!) varav en är en avtagbar topp, 6 fönster, en port och ett tak. 

Köp formen här >>

Kanintårta

En tårta som även i första anblick ser supersvårt ut att göra. Men tro mig när jag säger att den faktiskt inte är så svår, jag blev förvånad också! Med fyra enkla steg kan du enkelt skapa en söt kanintårt perfekt till påsk eller barnkalas.

Läs mer om kanintårtan här >>

Barbietårta

Älskar ditt barn Barbie? (Vem gör INTE det förresten?) Då kommer hen älska denna tårta! Med hjälp av denna bakform i aluminium kan du göra en barbieklänning som en tårta. Du läste rätt!

Köp formen här >>

Enkel enhörningstårta

Enhörningar är coola, och passar in på typ alla olika kalas. Grunden är gjort på en enkel kladdkaka. Jag pyntade kakan med grädde som är spetsad med grön livmedelsfärg. Dekorera med valfritt godis, jag valde chokladlinser och lakritsskruvar samt smält choklad.

Läs mer om enhörningstårtan här >>

Enkel enhörningstårta delux

Bak-kit i silikon i enhörningstema som innehåller bakfrom, visp, slev och kakform. Perfekt till dig som vill göra en enhörningstårta på enklaste och smidigaste sätt! 

Köp satsen här >>

Sjöjungfrumuffins

Med denna form i silikon kan du enkelt toppa dina muffins med sjöjungsfrufenor. Resultatet blir riktigt läckert och visar inte hur enkelt det faktiskt är. Formen är dessutom ugnssäker och kan tvättas i diskmaskinen. Supersmidigt!

Köp formen här >> 

Använda produkter

Sjöjungfruform

Bakkit

Barbieform

Mer inspiration direkt i din inkorg?

Prenumerera på mitt nyhetsbrev som kommer varje vecka fyllt med tips, trix och recept efter säsong!

Ja, jag vill gärna ha nyhetsbrevet >>

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Tips för en rolig nyår för barnen

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x