Årets julklapp- stall till käpphästar

Intresset för käpphästar växer så det knakar. Med Panduros Hobby Horse med färdiga stommar och detaljer blir det både enkelt och roligt att göra sin egen käpphäst. Här visar min guddotter Ida hur hon har byggt upp en egen käpphästvärld.

Hobby Horse lockar inte bara till såväl kreativitet och socialt umgänge som rörelse och frisk luft-det funkar dessutom  även om du är allergisk mot hästar. Kolla in det fina stallet som fina Ida och hennes pappa har satt ihop och målat tillsammans. En perfekt familjeaktivitet så här i juletider.

Fotograf: Eric Tagesson

Klart att Rosa ska vara fin till jul med en söt tomteluva. För den som vill slå på stort finns det också en hel julklädsel med röd fleecehuv med klingande bjällror och små snöbollstofsar på öronen, ett vitt träns med röda detaljer och bjällror samt ett stort fint rött hästtäcke med vitt ludd.

Fotograf: Eric Tagesson
Fotograf: Eric Tagesson

Gör ett eget stall

Gör ett eget stall som passar perfekt i barnens rum! Det är enkelt att montera och med lite färg så är det snabbt klart att användas.

Fotograf: Eric Tagesson
Fotograf: Eric Tagesson

Ett roligt projekt för hela familjen

Hobby Horse är ett roligt projekt som hela familjen kan vara delaktiga i då det finns utrymme för att såväl sy och måla som att snickra. 

Fotograf: Eric Tagesson

Tävlingar och lekar

Det är extra kul att arrangera tävlingar med sin Hobby Horse. Låt hela familjen vara med eller bjud in vänner och grannar. Självklart ska vinnarhästarna få fina rosetter.

Fotograf: Eric Tagesson
Fotograf: Eric Tagesson
Fotograf: Anna Winér

Gör en käpphäst- steg för steg

Mer inspiration direkt i din inkorg?

Prenumerera på mitt nyhetsbrev som kommer varje vecka fyllt med tips, trix och recept efter säsong!

Ja, jag vill gärna ha nyhetsbrevet >>

Skaparglädje i samarbete med Panduro
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Stor spöklampa – steg för steg

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x