Följ receptets skapare Anna på instagram >>
Bananpudding
Du behöver
- Kex:
- 0,5 dl mandelmjöl
- 0,5 dl glutenfritt havremjöl
- 1 msk glutenfritt havremjöl
- 0,5 msk smält kokosolja
- ca. 0,25 msk vatten
- Bananpudding:
- 1,5 dl mosad banan
- 2,5 dl cashewnötter, blötlagda
- 3-4 msk kokosolja, smält
- citronsaft
- Topping:
- Kokosgrädde
- Bananskivor
Så gör du
4-6 GLAS
Kex:
1. Mixa samman alla ingredienser till kexen. Rulla degen till små bollar och grädda mitt i ugnen på 175 grader ca 15-20 minuter.
Bananpudding:
2. Mixa ingredienserna slätt. Tänk på att bananpuddingen blir brun om den står öppet för länge.
Montering:
3. Varva kex, bananpudding, bananskivor och kokosgrädde i glas. Ställ kallt för en fastare pudding eller servera direkt för en krämigare konsistens.
Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!
Följ receptets skapare Anna på instagram >>