Bananpudding med kex och kokosgrädde

Bananpudding varvat med kokosgrädde, krispiga småkex och bananskivor. Den här desserten är barnsligt god och ser ut som en dröm på en sommarstrand. Receptet är veganskt, glutenfritt, utan tillsatt socker mm.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

bananpudding-anna-winer-03-jpg.jpg

Bananpudding

Du behöver

  • Kex:
  • 0,5 dl mandelmjöl
  • 0,5 dl glutenfritt havremjöl
  • 1 msk glutenfritt havremjöl
  • 0,5 msk smält kokosolja
  • ca. 0,25 msk vatten
  • Bananpudding:
  • 1,5 dl mosad banan
  • 2,5 dl cashewnötter, blötlagda
  • 3-4 msk kokosolja, smält
  • citronsaft
  • Topping:
  • Kokosgrädde
  • Bananskivor

Så gör du

4-6 GLAS
Kex:
1. Mixa samman alla ingredienser till kexen. Rulla degen till små bollar och grädda mitt i ugnen på 175 grader ca 15-20 minuter.

Bananpudding:
2. Mixa ingredienserna slätt. Tänk på att bananpuddingen blir brun om den står öppet för länge.

Montering:
3. Varva kex, bananpudding, bananskivor och kokosgrädde i glas. Ställ kallt för en fastare pudding eller servera direkt för en krämigare konsistens.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

bananpudding-anna-winer-04-jpg.jpg

Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Häng med FixaSjälv på facebook >>

FixaSjälv på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Len kräm på cashewnötter & smoothie

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x