Följ receptets skapare Anna på instagram >>
Vegansk och sockerfri Daim
Du behöver
- 1 dl Nicks use like sugar, eller annan strö -sötning
- 1 dl fibersirap
- 1 dl vegetabilisk grädde
- Choklad, vegansk och sockerfri
Så gör du
1. Rör ihop alla ingredienser utom chokladen i en kastrull.
2. Rör om då och då och koka upp till 125 grader (om du vill ha en seg Daim) eller 140 grader (om du vill ha en hård och knäckig Daim).
3. Häll ut kolan tunt på ett bakplåtspapper.
4. Låt kolan stelna något innan du klipper den i bitar.
5. Smält chokladen och pensla/doppa dina helt kalla Daimbitar. Toppa eventuellt med lite mandelspån eller flingsalt. Låt stelna och förvara sedan i en tät burk i kylen.
Följ receptets skapare Anna på instagram >>
Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!
Följ receptets skapare Anna på instagram >>