Sök

Banoffeepaj i glas på 10 minuter

Snabb banoffee paj som är vegansk, sockerfri och glutenfri, men en ack så underbar kombo av krispigt, krämigt, sött och salt.

banoffeepaj_anna_winer
Skriv ut

Banoffeepaj

Du behöver

  • Smul:
  • 0,5 dl nötsmör
  • 1,25 dl glutenfritt havremjöl
  • 1 msk flytande sötning
  • ev. vatten
  • Kola:
  • 1 dl kokosgrädde
  • 0,75 dl nötsmör
  • 2,5 msk flytande sötning
  • salt efter smak
  • Tillbehör:
  • bananskivor
  • vegetabilisk grädde
  • choklad, sockerfri och vegansk

Så gör du

4 PORT
Smul:
1. Mixa samman ingredienserna till smulet.

Kola:
2. Koka upp ingredienserna och låt koka ca 0,5-1 minut, rör hela tiden och tag sedan av från värmen. Låt svalna.

Servering:
3. Varva smul, kola, bananer, vegetabilisk grädde och lite riven choklad i skålar.

Tips! Som nötsmör kan du använda exempelvis mandelsmör eller jordnötssmör. Flytande sötning är exempelvis fibersirap, yaconsirap, agave sirap mfl. 

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

banoffeepaj_anna_winer

Choose language

The page will automaticly be translated.

Gilla Fixasjälv på Facebook