Följ receptets skapare Anna på instagram >>
Banoffeepaj
Du behöver
- Smul:
- 0,5 dl nötsmör
- 1,25 dl glutenfritt havremjöl
- 1 msk flytande sötning
- ev. vatten
- Kola:
- 1 dl kokosgrädde
- 0,75 dl nötsmör
- 2,5 msk flytande sötning
- salt efter smak
- Tillbehör:
- bananskivor
- vegetabilisk grädde
- choklad, sockerfri och vegansk
Så gör du
4 PORT
Smul:
1. Mixa samman ingredienserna till smulet.
Kola:
2. Koka upp ingredienserna och låt koka ca 0,5-1 minut, rör hela tiden och tag sedan av från värmen. Låt svalna.
Servering:
3. Varva smul, kola, bananer, vegetabilisk grädde och lite riven choklad i skålar.
Tips! Som nötsmör kan du använda exempelvis mandelsmör eller jordnötssmör. Flytande sötning är exempelvis fibersirap, yaconsirap, agave sirap mfl.

Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!
Följ receptets skapare Anna på instagram >>