Följ receptets skapare Anna på instagram >>
Banoffeepaj
Du behöver
- Smul:
- 0,5 dl nötsmör
- 1,25 dl glutenfritt havremjöl
- 1 msk flytande sötning
- ev. vatten
- Kola:
- 1 dl kokosgrädde
- 0,75 dl nötsmör
- 2,5 msk flytande sötning
- salt efter smak
- Tillbehör:
- bananskivor
- vegetabilisk grädde
- choklad, sockerfri och vegansk
Så gör du
4 PORT
Smul:
1. Mixa samman ingredienserna till smulet.
Kola:
2. Koka upp ingredienserna och låt koka ca 0,5-1 minut, rör hela tiden och tag sedan av från värmen. Låt svalna.
Servering:
3. Varva smul, kola, bananer, vegetabilisk grädde och lite riven choklad i skålar.
Tips! Som nötsmör kan du använda exempelvis mandelsmör eller jordnötssmör. Flytande sötning är exempelvis fibersirap, yaconsirap, agave sirap mfl.
![banoffeepaj-anna-winer-04-jpg.jpg](https://i0.wp.com/fixasjalv.se/app/uploads/sites/5/2020/05/banoffeepaj-anna-winer-04-jpg.jpg?ssl=1)
Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!
Följ receptets skapare Anna på instagram >>