Banoffeepaj i glas på 10 minuter

Snabb banoffee paj som är vegansk, sockerfri och glutenfri, men en ack så underbar kombo av krispigt, krämigt, sött och salt.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

banoffeepaj-anna-winer-03-jpg.jpg

Banoffeepaj

Du behöver

  • Smul:
  • 0,5 dl nötsmör
  • 1,25 dl glutenfritt havremjöl
  • 1 msk flytande sötning
  • ev. vatten
  • Kola:
  • 1 dl kokosgrädde
  • 0,75 dl nötsmör
  • 2,5 msk flytande sötning
  • salt efter smak
  • Tillbehör:
  • bananskivor
  • vegetabilisk grädde
  • choklad, sockerfri och vegansk

Så gör du

4 PORT
Smul:
1. Mixa samman ingredienserna till smulet.

Kola:
2. Koka upp ingredienserna och låt koka ca 0,5-1 minut, rör hela tiden och tag sedan av från värmen. Låt svalna.

Servering:
3. Varva smul, kola, bananer, vegetabilisk grädde och lite riven choklad i skålar.

Tips! Som nötsmör kan du använda exempelvis mandelsmör eller jordnötssmör. Flytande sötning är exempelvis fibersirap, yaconsirap, agave sirap mfl. 

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

banoffeepaj-anna-winer-04-jpg.jpg

Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Häng med FixaSjälv på facebook >>

FixaSjälv på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Muggkaka med midsommarsmaker på 10 minuter

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x