Bäriga puckar

Bäriga puckar som är glutenfria, veganska och utan tillsatt socker. Passar perfekt till både frukost, mellis och fika.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Recept

9 puckar

Detta behöver du

  • Botten:
  • 2 msk nötsmör
  • 1 dl glutenfria havregryn
  • 1 msk fibersirap
  • Fyllning:
  • 100 g cashewnötter, blötlagda
  • 2 msk neutral kokosolja, mjuk
  • 1 dl mixade jordgubbar
  • ev. sötning efter smak

Så gör du

  1. Mixa ingredienserna till bottnen och tryck ut i en eller flera formar. Är det för stulit så tillsätt lite vatten.
  2. Mixa även fyllningen slät och fördela över bottnen. 
  3. Låt stelna i kylen minst 4 timmar, helst över natten.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Enklaste kokosbollarna

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x