Betongnallar som prydnad

Bevara gamla nallar genom att doppa dem i betong. Sprid ut i trädgården som prydnad eller använd inomhus som dörrstopp eller bokstöd. Med hobbybetong är det här hobbyprojektet enkelt.

Ge gamla nallar nytt liv

Svämmar barnens rum över av gosedjur? Låt dem behålla sina nallar genom att göra söta trädgårdsprydnander i betong av dem. Ett enkelt och kul återbruksprojekt att göra ihop med barnen.

Så här gör du betongfigurer av gamla nallar

1. Införskaffa material och välj ut nallar. Köp hobbybetong som passar perfekt till just det här projektet. Välj även ut gamla nallar som du vill ge nytt liv! 

2. Blanda betongen! Följ instruktionerna som medföljer förpackningen med betong. I mitt fall blandade jag pulvret med vatten i en hink med en betongvisp.

3. Doppa nallarna. Nu är det dags att doppa nallarna i betongen. Använd handskar och se till att nallarna blir ordentligt täckta av betongen. Gnugga bort betongen från ögonen så de är rena. Använd gärna en fuktad trasa eller bomullstops för att göra dem blanka.

4. Placera nallarna i rätt position. Beroende på vilket ändamål du vill ge nallen (bokstöd, dörrstopp, trädgårdsdekoration mm) ska du nu placera den i rätt position medan betongen härdar.

5. Låt betongen härda och sen är nallen klar! När betongen härdat är nallen redo att fylla sitt nya syfte. 

Mer inspiration direkt i din inkorg?

Prenumerera på mitt nyhetsbrev som kommer varje vecka fyllt med tips, trix och recept efter säsong!

Ja, jag vill gärna ha nyhetsbrevet >>

Skaparglädje i samarbete med Panduro
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Knäckig äppelpaj utan tillsatt socker

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x