Knäckig äppelpaj utan tillsatt socker

Knäckig, seg, smörig och söt äppelpaj som är utan tillsatt socker, glutenfri och vegansk. God och enkel att röra ihop så den blir snabbt en favorit!

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Recept

1 paj

Detta behöver du

  • 6 äpplen (+ ev kanel)
  • 150 g veganskt smör/margarin
  • 3 dl glutenfria havregryn
  • 2 dl Nicks use like sugar (eller annan sötning i ströform)
  • 0,5 dl fibersirap
  • 1,5 dl glutenfritt havremjöl
  • 0,5 tsk bakpulver
  • 2 msk vegansk mjölk

Så gör du

  1. Skala, kärna ur och skiva äpplena och lägg i en pajform. Strö eventuellt över kanel.
  2. Smält smöret och blanda ner övriga ingredienser.
  3. Bred smeten över äpplena och baka i ugnen på 175 grader i ca 30 minuter.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

3 idéer med trottoarfärg

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x