Sök

Vegansk och sockerfri Daim

Vegansk och sockerfri Daim! Perfekt att baka och ha redo i kylen till en massa goda recept.

sockerfri och vegansk daim_Anna Winér
Skriv ut

Vegansk och sockerfri Daim

Du behöver

  • 1 dl Nicks use like sugar, eller annan strö -sötning
  • 1 dl fibersirap
  • 1 dl vegetabilisk grädde
  • Choklad, vegansk och sockerfri

Så gör du

1. Rör ihop alla ingredienser utom chokladen i en kastrull.
2. Rör om då och då och koka upp till 125 grader (om du vill ha en seg Daim) eller 140 grader (om du vill ha en hård och knäckig Daim).
3. Häll ut kolan tunt på ett bakplåtspapper.
4. Låt kolan stelna något innan du klipper den i bitar.
5. Smält chokladen och pensla/doppa dina helt kalla Daimbitar. Toppa eventuellt med lite mandelspån eller flingsalt. Låt stelna och förvara sedan i en tät burk i kylen.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

 

sockerfri och vegansk daim_Anna Winér

Choose language

The page will automaticly be translated.

Gilla Fixasjälv på Facebook