Smart lunchräddare – två goda soppor på 6 minuter

I samarbete med Felix

Det kan väl inte bara vara jag som är trött på att stå i köket och laga mat varje dag? Idag vill jag tipsa om Felix frysta soppnyheter som verkligen är en räddare i vardagen! Nyheterna två goda smaker: Cheddar & Morot samt Tomat & Mozzarella och innehåller massor av krispiga grönsaker, något som både mättar och får dem att kännas hemlagade och extra fräscha.

Vivi med Felix soppor

Räddaren i vardagspusslet

Jag har tidigare ofta slarvat med just lunchen för att jag ansett att jag inte haft tid att laga något, vilket ofta har inneburit att det blivit smörgåsar eller fil och flingor. Sopporna gör det nu möjligt för mig att servera en god, klimatsmart och näringsrik lunch på bara 6 minuter.

Felix soppor

Cheddar & Morot och Tomat & Mozzarella

Jag har som ny vana att alltid ha några förpackningar hemma så jag snabbt jag trolla fram bra mat när hungern smyger sig på. Felix har ett brett utbud av soppor, men de här nyheterna två har verkligen blivit mina favoriter. Särskilt förtjust är jag i Cheddar & Morot och dess kombination av krispiga morötter och krämig cheddarost. Jag älskar också hur sötman från moroten balanserar sältan från osten.

Felix soppor

Ett smart klimatsmart val

En sak som jag uppskattar med Felix produkter är att det är enkelt att välja klimatsmart! Symbolen ”lågt klimatavtryck” visar att produktens klimatavtryck är mindre än hälften jämfört med dagens snitt för mat. Alla Felix soppor har ett MYCKET lågt klimatavtryck och är är tillagade i Sverige, vilket gör att det känns extra bra att välja just deras produkter.

Felix soppor

Du hittar dem i frysdisken

Är du också sugen på att testa Felix soppnyheter? Då ska du ta vägen om frysdisken! Själv har jag aldrig tidigare köpt soppa från frysen, men det är ju genialt. Jag har alltid mer plats i frysen än i kylen och dessutom behöver jag inte oroa mig för matsvinn. Win-win alltså!

Mer inspiration direkt i din inkorg?

Prenumerera på mitt nyhetsbrev som kommer varje vecka fyllt med tips, trix och recept efter säsong!

Ja, jag vill gärna ha nyhetsbrevet >>

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Saffranskakor – veganska, glutenfria och utan tillsatt socker

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x