Saffranskakor – veganska, glutenfria och utan tillsatt socker

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Saffranskakor, som pepparkakor men med saffran! Snabba, enkla, glutenfria, veganska och utan tillsatt socker.

Saffranskakor

16 st

Detta behöver du

  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 dl glutenfritt havremjöl
  • 2 msk fibersirap
  • 1 msk neutral kokosolja, smält
  • ca. 0,5 msk vatten
1 nypa saffran

    Så gör du

    1. Mixa samman alla ingredienser till en formar deg.
    2. Kavla ut mellan två bakplåtspapper och stansa ut kakor.
    3. Grädda mitt i ugnen på 175 grader ca 7-10 minuter beroende på storlek och tjocklek.

      Tips! Jag placerade en sötmandel på kakorna och vek över en ”arm” på stjärnan innan gräddning. Sen målade jag ansikte efter gräddning med en svart livsmedelspenna.

    Följ receptets skapare Anna på instagram >>

    Får mer inspiration via instagram

    Följ receptets skapare Anna på instagram >>

    Följ FixaSjälv på instagram >>

    Prenumerera
    Notis om
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Visa alla kommentarer

    Nästa inlägg

    Mjuka saffranskakor – falska lussebullar

    0
    Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
    ()
    x