Frukostpaj på musli

Pajer på 3 ingredienser som passar lika bra till frukost som fika. Går att variera i det oändliga så du hittar en för varje tillfälle. De är dessutom glutenfria, veganska och utan tillsatt socker.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

muslipajer-anna-winer-jpg.jpg

Frukostpaj

2 portioner

Du behöver

  • 2 dl musli, vegansk, glutenfri & utan tillsatt socker
  • 0,5 banan
  • 2 dl bär eller äppelbitar med kanel

Så gör du

  1. Mixa musli med banan till en smuldeg.
  2. Lägg blåbär, eller äppelbitar med kanel, i två portionsformar och smula degen över. Använder du äpple så häll även lite vatten i formen.
  3. Grädda mitt i ugnen på 220 grader i ca 10-20 minuter.

Tips! Testa att smaksätta med olika kryddor, använd olika bär mm. Dessa pajarna går verkligen att variera i det oändliga!

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

muslipajer-anna-winer-6-jpg.jpg
muslipajer-anna-winer-5-jpg.jpg

Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Häng med FixaSjälv på facebook >>

FixaSjälv på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Bananbröd med choklad och jordnötssmör

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x