Följ receptets skapare Anna på instagram >>
Kaniner med chokladägg
Du behöver
- 2 dl mandelmjöl
- 2 dl glutenfritt havremjöl
- 4 msk fibersirap eller valfri sirap
- 2 msk smält kokosolja
- 1 msk vatten
- Montering & dekoration:
- Valfritt strössel
- Livsmedelsfärg
- Chokladägg
Så gör du
1. Mixa samman alla ingredienser till kakdegen i en matberedare.
2. Kavla ut degen ca 3 mm tjock mellan två bakplåtspapper och stansa ut kaniner och armar.
3. Lägg alla kakorna på ett bakplåtspapper och tryck fast armarna.
4. Rulla en luftig boll av ugnsfolie och lägg i kaninens famn.
5. Grädda kakorna mitt i ugnen på 160 grader ca 12-15 minuter.
6. Ta ut kakorna och låt dem svalna helt. Tryck sedan ihop bollen av ugnsfolie så du kan få loss den.
7. Placera ett chokladägg i famnen på kaninen och dekorera kakorn.
Se nedan hur du gör steg för steg
Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!
Följ receptets skapare Anna på instagram >>