”Kexchoklad” till alla

"Kexchoklad" som är glutenfria, veganska och utan tillsatt socker. Perfekta även till mellis då de är gjorda på spröda knäckebröd och blir lite matigare.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Recept

Detta behöver du

  • 50 g choklad, vegansk och sockerfri
  • 50 g nötsmör (gärna mandel eller hasselnöt)
  • spröda bovetebröd, t.ex. från märket Olda
  • Choklad, vegansk och sockerfri att doppa i

Så gör du

  1. Smält ihop 50 g choklad med 50 g nötsmör. Låt svalna till en bredbar konsistens.
  2. Dela knäckebröden i mindre rektangulära bitar. Bred den svala chokladkrämen på bitarna och lägg ihop dem tre och tre. Låt det översta vara utan kräm.
  3. Kyl kexen väl.
  4. Doppa kexen i choklad och låt stelna. Förvara i rumstemperatur.

    Tips! Hur många det beror på hur tjock lager fyllning du önskar och hur stora du väljer att göra dem.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Sötaste Halloweendräkterna till de små

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x