De här kolakrämiga kokostopparna som doppade i smält choklad är superenkla att göra med bara tre ingredienser och helt glutenfria! Du behöver inte ens en ugn för att fixa dem.
Se hur du gör här — steg för steg! Detaljerat recept finner du nedanför.
Kolakrämiga kokostoppar
Du behöver:
- 1 burk karamelliserad mjölk
- 3 dl kokosflingor
- 100 g mörk bakchoklad
- Ev. en nypa flingsalt
Så gör du:
- Häll den karamelliserade mjölken i en bunke
- Tillsätt kokosflinorna och rör runt tills allt är blandat
- Forma någotsådär runda kakor med händerna och placera på ett bakplåtspapper
- Smält chokladen i mikron. Kör 30-sekundersintervaller och rör om efter varje omgång tills den har smält helt
- Doppa halva kakorna i den smälta chokladen
- Strö över kokos och ev. flingsalt (personligen älskar jag kontrasten mellan sött och salt, men det är en smaksak)
- Placera svalt så att chokladen stelnar
- Dags att äta!
ANNAT GLUTENFRITT
Megastor maräng på bara 90 sekunder
Krämiga brownie cookies
![kokoskakor-artikel-jpg.jpg](https://i0.wp.com/fixasjalv.se/app/uploads/sites/5/2017/01/kokoskakor-artikel-jpg.jpg?ssl=1)
————————————–
Tipsa gärna dina vänner om de här enkla och glutenfria kokostopparna. Använd facebookknappen nedanför inlägget för att dela.
För att följa Fixasjalv på Facebook: klicka här
För att följa Fixasjalv på Instagram: klicka här