Kulbana av toarullar

Inlägget är reklam för Panduro och innehåller annonslänkar

Toalettrullar är bra till mycket. Bland annat som bas till en hemgjord kulbana. På Panduro finns allt du behöver för att ta din kulbana till en ny nivå.

När jag var liten gjorde jag en kulbana av toalettrullar som jag fäste på dörren till mitt rum. Den var väldigt enkel med ihoptejpade toarullar som ett stuprör i sicksack. Nu som vuxen var jag sugen på att göra en lite mer avancerad variant. Resultatet blev en lekplats för en liten musfamilj.

Så gör du kulbanan

1. Köp hem materialet från Panduro. Hos Panduro hittar du både pinnar, minatyrer, söt musfamilj, limpistol och träkulor. Samla även på dig ett gäng tomma toarullar!

2. Börja limma och bygga. Fäst pinnarna i varandra och bygg ett torn. Låt fantasin flöda och bygg allt eftersom, det finns inget rätt eller fel. Med limpistol fäster delarna snabbt och blir riktigt stabilt.
 

3. Gör kulbanan mer levande med miniatyrer. Placera ut detaljer och miniatyrer i kulbanan för att göra den mer levande och skoj för barnen.

4. Nu är den klar! Rulla en kula genom kulbanan och låt barnen själva leka med miniatyrerna och kanske bygga vidare på den efterhand.

På Panduro finns mer inspiration till din kulbana >>

Använda produkter

Pinnar

Minatyrer

Musfamilj

limpistol

Träkulor

Mer inspiration direkt i din inkorg?

Prenumerera på mitt nyhetsbrev som kommer varje vecka fyllt med tips, trix och recept efter säsong!

Ja, jag vill gärna ha nyhetsbrevet >>

Skaparglädje i samarbete med Panduro
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Krämig glass med punschrullar

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x