Så fixar du själv allt från livesändningen

Som utlovat i livesändningen har jag här samlat länkar till alla fix , tips och recept som jag visade upp.

Det blir svårt att i detalj hinna med att visa alla pyssel, tips och trix i en timmes lång livesändning. Däreför har jag valt att visa en del av mina mest populära fix och hänvisa vidare hit till sajten där det finns filmer, utförliga beskrivningar och recept. 

Nedan har ni direktlänkar till det jag visade upp. Klicka på rubriken så kommer du till artikeln.

Ni hittar också mina personliga favoriter bland pyssel- och bakbloggar med tillhörande länkar.

Kram ❤️

kolarosor-youplay-jpg.jpg

SÅ GÖR DU KOLAROSOR
På tre minuter fixar du en alldeles underbar ros av godiskolor. Perfekt som söt klubba eller kakdekoration.

snickers-kladdkaka-jpg.jpg

SÅ GÖR DU EN GALET GOD SNICKERSKLADDKAKA
Uppgradera din kladdkaka till en gigantisk verklighetstrogen och inte minst FANTASTISK Snickersversion. Det stora omslagspappret finns att skriva ut gratis längst ner i artikeln.

skrapkort-jpg.jpg

SÅ GÖR DU EGNA SKRAPKORT
Det här är till dig som älskar spänning i vardagen. Med två enkla ingredienser fixar du egen skrapfärg. Vill du inte göra egna kort kan du skriva ut mina mallar gratis längst ner i artikeln.

ja-tteklubba-jpg.jpg

SÅ FIXAR DU EN MEGASTOR GODISKLUBBA
Överraska barnen (eller kompisarna) och fixa en jättestor klubba som de aldrig kommer att glömma.

pokemon-memory-jpg.jpg

SPELA POKEMON I MEMORYFORM
Ni behöver faktiskt inte vara uppkopplade för att fånga Pokémons. Överraska barnen och fixa ett Pokémon-memory. Spelkort finns att skriva ut gratis i artikeln.

blogtips-jpg.jpg

MINA FAVORITER
Man kan aldrig få för mycket inspiration. Jag gillar och följer en mängd bloggare, Facebook-konton och Instagramkonton. Skulle jag tipsa om alla jag gillar skulle det bli en oändlig lista. Därför har jag valt ut tre särskilda Pyssel- och DIY-favoriter och tre bak-favoriter. Du kommer till deras sidor genom att klicka på deras namn.

PYSSEL OCH DIY (Do It Yourself)

Make and create
Make and create är en favorit då de både tillhandahåller pyssel på nätet OCH bjussar frikostigt på inspiration. De bidrgog till tävlingen med ett pysselkalaskit med dinosaurietema. Vann du inte, men är sugen på ett, hittar du det HÄR.

Tips och trix
Tips och trix jobbar, precis som fixasjalv, väldigt mycket med film som medie. Med deras roliga och påhittiga idéer och knep lär jag mig alltid något nytt. 

Pysselbolaget
pysselbolaget är en sida, skapad av mor och dotter, full av kreativitet och roliga idéer. Deras pyssel är roliga och genomtänkta. Dessutom älskar jag att de tänker på naturen och fixar många pyssel av återbruk.

BAK- OCH GOTT

Fridas bakblogg
Fridas bakblogg är kvällslektyr för mig. Jag älskar hennes galna idéer och snygga utförande. Den glass-smak hon inte har kommit på finns inte. Tittar du in hos henne så måste du baka sen. 

Sweet and Simple
Sabina är en uppfinnare och konstnär. Inom bak och foto. De kombinationer som hon inte testat finns inte. För att ge ett exempel så kolla in hennes senaste bakverk: Ahlgrens bilars-biskvier.

Zeinas kitchen
Zeina är lite av en idol för mig. Inte nog med att hon har en ljuvligt världsomspännande blogg med mat och bak från hela världen, hon driver också en av Sveriges största matgrupper på Facebook: Mat & Bak – Recept från hela världen! En grupp du absolut ska gå med i om du gillar matinspiration

————————————–

Tipsa gärna dina vänner om den här artikeln. Använd facebookknappen nedanför inlägget för att dela.

För att följa Fixasjalv på Facebook: klicka här

För att följa Fixasjalv på Instagram: klicka här

Skaparglädje i samarbete med Panduro
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Chokladboll + kladdkaka = ❤️

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x