Veganska & glutenfria morotsmuffins utan socker

Mjuka och saftiga morotsmuffens som är naturligt glutenfria, veganska och utan tillsatt socker! Men underbart goda och enkla att baka.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Mjuka och saftiga morotsmuffens som är naturligt glutenfria, veganska och utan tillsatt socker! Men underbart goda och enkla att baka.

Morotsmuffins

8 små

Detta behöver du

  • 2 dl quinoamjöl eller kikärtsmjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 tsk kanel
  • 0,5 dl fibersirap
  • 2 dl rivna morötter
0,6 dl vatten

    Så gör du

    1. Blanda de torra ingredienserna för sig och de blöta för sig. Kombinera sedan de båda och blanda väl.
    2. Fördela smeten i muffinsformar och grädda mitt i ugnen på 175 grader ca 12-15 minuter. Låt svalna.
    3. Toppa muffinsen med vegetabilisk grädde blandat med citron eller valfri frosting.

    Följ receptets skapare Anna på instagram >>

    Prenumerera
    Notis om
    guest

    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Visa alla kommentarer

    Nästa inlägg

    Veganska chokladbollar – sockerfria & glutenfria

    0
    Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
    ()
    x