Minipajer som små kakor

Kaka och paj i ett! Enkla mumsbitar som är glutenfria, veganska och utan tillsatt socker. Testa gärna att variera med olika frukter och bär, eller låt alla i familjen få välja sina favoriter att toppa med!

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Kaka och paj i ett! Enkla mumsbitar som är glutenfria, veganska och utan tillsatt socker. Testa gärna att variera med olika frukter och bär, eller låt alla i familjen få välja sina favoriter att toppa med!

Pajkaka

8 st

Detta behöver du

  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 dl glutenfritt havremjöl
  • 2 msk fibersirap
  • 1 msk neutral kokosolja, mjukt
  • ca. 0,5 msk vatten
Frukt eller bär att toppa med

    Så gör du

    1. Mixa samman alla ingredienser till en smidig deg.
    2. Kavla ut degen mellan två bakplåtspapper och stansa ut former.
    3. Skiva frukt eller bär och tryck fast i mitten på varje.
    4. Grädda i ca 10 minuter på 175 grader. Låt svalna något.

    Följ receptets skapare Anna på instagram >>

    Prenumerera
    Notis om
    guest

    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Visa alla kommentarer

    Nästa inlägg

    Påskpynta lampan

    0
    Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
    ()
    x