Vegansk pinnglass med chokladöverdrag

Underbart krämig glass täckt med ett lager choklad, tänk att den även är vegansk, glutenfria och utan tillsatt socker!

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

pinnglass-magnumglass-anna-winer-03-jpg.jpg

Pinnglassar

Du behöver

  • 75 g sojamjölkspulver eller kokosmjölkspulver
  • 0,75 dl fibersirap
  • 0,5 dl vatten
  • 4 dl färdigvispad kokosgrädde
  • ev. vaniljpulver efter smak
  • Choklad att doppa i

Så gör du

1. Sjud mjölkpulvret, fibersirap och vatten till en seg dulce de leche. Häll i en burk och låt svalna helt.
3. Blanda den vispade grädden med dulce de lechen och eventuellt vaniljpulver. Häll upp i glassformar.
4. Ställ i frysen minst 4 timmar och doppa sedan i vegansk och sockerfri choklad.
5. Förvara glassarna i frysen och ta fram dem ca. 10 minuter innan servering.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

pinnglass-magnumglass-anna-winer-04-jpg.jpg

Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Häng med FixaSjälv på facebook >>

FixaSjälv på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Pavlov utan ägg & socker

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x