Roliga blomkrukor på 15 minuter

FILM. Saknar du som jag gröna fingrar. Då kan du trolla till en roligare fönsterbräda genom att piffa till dina krukor.
roliga-krukor-artikel-jpg.jpg

När man ser mina pyssel kan man lätt tro att hela mitt hem är som ett tivoli, men så är faktiskt inte fallet.

90/10-regeln
Jag försöker köra efter min egna oskrivna inredningsregel: 90/10. Det står för 90% normal inredning (vilket för mig innebär ”ljust och fräscht” med inslag av 40-tal) och 10% crazyness. På det viset blir hemmet personligt utan att det känns som en nöjespark.

Kärlekspar i fönstret
Ett exempel på är mitt kärlekspar i fönstret. Varje gång jag tittar på den blyga lite nonchalanta blomsterflickan och den förälskade och något osäkre blomsterpojken blir jag glad och lite fnissig. Det finns tillräckligt med elände i världen, så jag vill gärna omge mig med saker som gör mig glad.

Vilken inredning gör dig glad?

Film längst ner.

 

Roliga blomkrukor

Du behöver

  • 2 vita krukor
  • 1 par lösögonfransar
  • 2 vattenfasta pennor i färgerna rosa/rött och svart
  • 1 tub lim som funkar på porslin och glas

Gör så här:

Flickkrukan

  1. Ta loss lösögonfransarna ur förpackningen (om du inte använder redan använda fransar, vilket du absolut kan göra så länge de är hela och fräscha)
  2. Klutta på lim på baksidan av lösögonfransarna
  3. Sätt dem i ögonhöjd på krukan
  4. Måla en rosa/röd mun

Pojkkrukan

  1. Måla ett lite nervöst ansikte med svart penna på ena sidan
  2. Måla ett leende ansikte med svart penna på andra sidan

Tips för inspiration: kolla in filmen längst ner hur jag gjorde

piffiga-krukor-2.jpg
Skaparglädje i samarbete med Panduro
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Fluffigaste äggen i stada

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x