Trillingnötkakor – glutenfria, veganska och utan tillsatt socker

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Mjuka och krämiga nougatkakor med hasselnötter och mörk choklad blev drömgott (speciellt om man gillar pralinen Trillingnöt). Vegansk, glutenfria och utan tillsatt socker.

Recept

6-8 st

Detta behöver du

  • 0,5 dl mos av äpple
  • 2,5 msk hasselnötssmör
  • 0,5 tsk bakpulver
  • 0,5 krm fiberhusk
  • 1 tsk kakao
  • Hasselnötter, att toppa med
Choklad, vegansk & sockerfri att toppa med

    Så gör du

    1. Skala, skiva och sjud ca 1 äpple. Mixa bitarna slätt och mät upp 0,5 dl mos.
    2. Mixa alla ingredienser slätt.
    3. Klicka upp smeten till ca 6-8 kakor. Tryck ner hasselnötter.
    4. Grädda mitt i ugnen på 175 grader ca 10-15 minuter.
    5. Låt svalna och ringla choklad över.

    Följ receptets skapare Anna på instagram >>

    Får mer inspiration via instagram

    Följ receptets skapare Anna på instagram >>

    Följ FixaSjälv på instagram >>

    Prenumerera
    Notis om
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Visa alla kommentarer

    Nästa inlägg

    Glutenfria & veganska pepparkaksmuffins utan tillsatt socker

    0
    Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
    ()
    x