Vegansk, glutenfri och sockerfri kladdkaka

Nu är den här! Vegansk, naturligt glutenfri och sockerfri vit kladdkaka. Seg, söt, kladdig och helt underbar!

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

vit-kladdkaka-anna-winer-jpg.jpg

Kladdkaka

Du behöver

  • 0,25 dl krossade chiafrön
  • 0,75 dl vatten
  • 1 dl mandelsmjöl
  • 0,75 dl potatismjöl
  • 0,5 tsk bakpulver
  • Vaniljpulver eller saffran
  • 0,5 dl mandelsmör
  • 1,75 dl fibersirap

Så gör du

10 BITAR
1. Blanda chiafrön med vatten och låt dra 15 minuter.
2. Blanda de torra ingredienserna väl.
3. Blanda mandelsmöret , fibersirapen och chiablandningen väl.
4. Kombinera alla ingredienser och häll upp smeten i en form som rymmer ca 5 dl.
5. Grädda mitt i ugnen på 180 grader ca 35-40 minuter. 

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

vit-kladdkaka-anna-winer-7-jpg.jpg

Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Häng med FixaSjälv på facebook >>

FixaSjälv på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Äppelpajgrottor utan ugn

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x