Följ receptets skapare Anna på instagram >>
Snickers cookie cups
Du behöver
- Botten:
- 1,25 glutenfritt havremjöl
- 0,5 dl jordnötssmör eller frösmör
- 1 msk flytande sötning
- ev. vatten
- Fyllning:
- 1,25 dl cashewnötter, blötlagda
- 0,5 dl vatten
- 2 msk kokosolja, smält
- 1,5 msk flytande sötning
- Topping:
- 50 g choklad, vegansk och sockerfri
- 0,25 dl kokosgrädde
Så gör du
4 STORA
Botten:
1. Mixa samman ingredienserna till botten, tillsätt vatten om degen blir för smulig. Tryck ut i smorda silikonfomar.
Fyllning:
2. Mixa fyllningen slätt. Häll ovan på bottnarna och ställ i frysen.
Topping:
3. Smält samman choklad och kokosgrädde till toppingen. Häll över kakorna från frysen och toppa ev. med nötter eller frön.
4. Låt stelna och lossna sedan försiktigt.

Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!
Följ receptets skapare Anna på instagram >>